MENIU

Pregateste-ti trupul pentru vara! 6 accesorii deosebite pentru a putea face sport mai usor

StilPropriu.ro este un nou magazin online, un proiect marca realitatea.net care vine cu o multime de oferte avantajoase, printre care si o multime de accesorii necesare pentru sport.

StilPropriu.ro – Toate ofertele de la capitolul accesorii sportive si nu numai pot fi vazute AICI.

StilPropriu.ro este magazinul online care nu va aduce doar oferte foarte bune ci si o multime de idei. Pentru astazi va propunem 6 accesorii foarte interesante necesare pentru diferite exercitii fizice . Cum se apropie vara, este momentul potrivit sa va pregatiti trupul pentru al expune la soare fara jena, iar pentru asta trebuie sa aveti un stil de viata cat mai sanatos si sa faceti mult sport.

StilPropriu.ro – Bratara sportiva LED

Daca va place sa practicati sporturi si sa faceti jogging pe timp de noapte, aveti neaparata nevoie de bratara sportiva LED de siguranta 2X. Aceasta are doua leduri si va permite sa selectati doua pozitii de lumina. Banderola este din material plastic si cureaua velcro reglabila. Pretul acesteia poate fi gasit AICI.

StilPropriu.ro – Genunchiere si mansete magnetice

Genuncherele si mansetele magnetice Magneto Band sunt accesorii de sport excelente. Pachetul pe care vi-l propunem contine 3 genunchere si mansete care va ofera sprijin, stabilitate si confort datorita puterii lor magnetice. Sunt usor adaptabile pentru orice corp, total imperceptibile sub haine, iar genunchera magnetica va elibereaza miscarile si inlatura durerea. Oferta poate fi gasita AICI.

StilPropriu.ro – Roata pentru abdomene

Abdomenul este cel pe care il expunem la plaja cu cea mai mare mandrie, daca am facut suficiente exercitii inainte de sezonul cald. Pentru avea abdomenul dorit, va propunem roata pentru abdomene cu care veti obtine rezultate excelente imediat. Roata e compusa dintr-o bara din metal cu manere din cauciuc celular si 2 discuri rezistente din plastic. Este simplu de asamblat si are un pret avantajos pe care il gasiti AICI.

StilPropriu.ro – Sac de box cu suport punching Tower

In general sacul de box este un accesoriu greu de depozitat, de montat si are nevoie de un spatiu mare. Acum aveti si o varianta mai simpla, sacul de box gonflabil in forma de turn care are si pompa de aer inclusa. Sacul e potrivit pentru toate varstele, este fabricat din PVC rezistent, baza poate fi umpluta cu apa pentru o mai mare stabilitate. Mai multe informatii si pretul le gasiti AICI.

StilPropriu.ro – Placa rotativa fitness Body Twist

Placa rotativa body twist este un fantastic accesoriu pentru fitness si culturism. Puteti obtine rezultate mai bune decat la sala si beneficiati de un plus de confort facand totul in propria locuinta. Placa va ajuta sa va lucrati bratele, pieptul, abdomentul, fesele si picioarele. E ideala pentru orice varsta si pentru orice conditie fizica. Pretul ei il gasiti AICI.

StilPropriu.ro – Bara de exercitii pentru ridicarea sanilor Thunde Baton

Incheiem cu un alt accesoriu mai putin cunoscut pana acum, este vorba de o bara de exercitii pentru ridicarea saniloc. Cu aceasta bara extensibila va veti putea lucra muschii care protejeaza si invelesc sanii, printr0un sistem de rezistenta central cu 6 nivele. Toate detaliile despre exercitiile pe care le puteti face cu aceasta bara dar si pretul ei le gasiti AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
sport accesorii stilpropriu