MENIU

Prefectul Rareș Hopincă, in mijlocul transportatorilor: a invitat o delegație a persoanelor care protestează la intrarea în Capitală - Transportatorii au ieșit cu utilajele în stradă

Prefectul Rareș Hopincă, in mijlocul transportatorilor: a invitat o delegație a persoanelor care protestează la intrarea în Capitală - Transportatorii au ieșit cu utilajele în stradă

Rares Hopinca a mers in mijlocul transportatorilor care isi striga disperarea in strada pentru a gasi, impreuna, solutii. Prefectul municipiului Bucuresti s-a aratat deschis la discutii si si-a exprimat disponibilitatea de a primi o delegatie la sediul Institutiei Prefectului pentru a le oferi oamenilor posibilitatea sa-si exprime revendicarile.

Prefectul Municipiului București - Rareș Hopincă a discutat în această seară cu persoanele care protestează în zona Militari-Chiajna, la intrarea în București, și a invitat o delegație a protestatarilor la dialog, în vederea prezentării revendicărilor acestora.

„Invit reprezentanții protestatarilor la sediul Instituției Prefectului, pentru a-și prezenta în mod concret revendicările. Este important de știut că există dorință de dialog, motiv pentru care am mers în rândul acestora în această seară. Dar pentru a identifica soluții, este esențial ca revendicările protestatarilor să fie prezentate punctual și concret. De îndată ce va fi desemnată o delegație, suntem gata să începem discuțiile pentru identificarea unor soluții”, a precizat Rareș Hopincă.

Prefectul Capitalei a insistat pentru urmarea procedurii legale, pentru ca protestul să fie organizat în condițiile legii, în vederea protejării locuitorilor Capitalei și a protestatarilor.

Răscoala ia amploare! Transportatorii și fermierii au spart barajul Poliției și se duc spre Guvern: „REVOLUȚIE”

Transportatorii și agricultorii amenință că iau cu asalt Capitala. Fermierii vor să protesteze în fața Guvernului și au spart barajul Poliției de la Chiajna. Ei au negociat cu autoritățile, dar nu au ajuns la nicio concluzie. 25 de kilometri de coloană-auto din zona Moldovei se află pe drum spre București, potrivit surselor Realitatea PLUS, pentru a se alătura protestului.

Mai multe articole despre:
protest transportatori fermieri prefect