MENIU

Prefectul judeţului Olt s-a vindecat de Covid-19. Ce mesaj le-a transmis medicilor

Florin Homorean

Prefectul județului Olt, Florin Homorean, infectat cu Sars-Cov-2 la începutul lunii, a anunțat că s-a vindecat și va reveni la muncă. ”Medicii sunt eroii României”, a transmis acesta.

Prefectul de Olt a fost testat pozitiv în prima parte a lunii, fiind internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. După aproximativ o săptămână, starea sa de sănătate s-a înrăutățit și a fost transferat la Spitalul Colentina din Bucureşti. Săptămâna aceasta a fost externat, dar cu test pozitiv, și a stat în izolare la domiciliu. Ulterior, a anunţat că a fost retestat, rezultatul a ieșit negativ și va reveni la prefectură.

”După multe zile de spitalizare în Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina şi Spitalul Clinic Colentina din Bucureşti, precum şi izolare la domiciliu, tratamentul şi-a făcut efectul. Astăzi am fost testat negativ la testul Covid-19.
Doresc să mulţumesc şi pe această cale medicilor, personalului medical şi auxiliar pentru tratamentul şi grija acordate. Dumnealor m-au ajutat să trec cu bine peste momente dificile. Sunteţi eroi, care salvează zilnic vieţi! Nu doar eroii mei, ci eroii României!”, a transmis Florin Homorean, citat de realitateadeolt.net