MENIU

FOTO Prefectul județului Constanța, implicat într-un accident rutier! O persoană a fost rănită

Prefectul județului Constanța, George Niculescu a fost implicat într-un accident rutier care a avut loc, miercuri, la intersecția străzilor Mircea cel Bătrân cu Ion Rațiu din municipiul Constanța.

Potrivit presei locale, prefectul se deplasa spre localitatea Lumina și se afla pe bacheta din spate a autoturismului condus de către șofer. Un autoturism care venea pe strada Ion Rațiu, dinspre Piața Chiliei a intrat pe roșu în intersecție și a lovit mașina în care se afla prefectul. Se pare că aceasta a ricoșat și a lovit o altă mașină.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, în urma accidentului o persoană aflată în cea de-a doua mașină a fost rănită.

“Am fost implicat într-o tamponare. Eu eram în spate, sunt în regulă. A venit Poliția la fața locului, eu personal am sunat la 112 , am anunțat evenimentul, unul neplăcut vă dați seama. L-am ajutat pe domnul care era în mașina tamponată să se dea jos. A venit salvarea, înțeleg că este transportat la Unitatea de Primiri Urgențe”, a declarat prefectul George Niculescu.

Mai multe articole despre:
constanta prefect