MENIU

Prefectul de Brăila, PRIZONIERUL NĂMEŢILOR: "A fost cazat în dispensar. Are probleme medicale"

Prefectul de Brăila, prizonierul zăpezilor

Primarul din comuna Gemenele, Petrică Calu, localitatea unde a rămas înzăpezit miercuri dimineață prefectul de Brăila, Gheorghi Obreja, a declarat joi că acesta a fost cazat pe timpul nopții în dispensar, iar o asistentă a stat permanent lângă el deoarece prezenta mai multe afecțiuni medicale.

'L-am cazat astă noapte în dispensar, iar o asistentă a stat permanent lângă dânsul. A primit mâncare de regim, pentru că are diabet, i s-a făcut insulină. Este și cardiac, are mai multe probleme medicale. Dimineață și-a mai revenit. Eu nu sunt specialist ca să vă pot spune, dar față de starea fizică pe care o avea ieri, acum arată mai bine. Acum se află în sediul Primăriei Gemenele, este în biroul primarului și discută tot timpul cu Comandamentul pentru Situații de Urgență', a declarat primarul din Gemenele, scrie Agerpres.

Primarul Petrică Calu a precizat că drumul județean care face legătura cu municipiul Brăila, în lungime de 26 km, este în continuare blocat de zăpadă și se lucrează din ambele sensuri pentru deblocarea lui.

'În momentul acesta am soldați în zonă care lucrează, am o volă, am o freză. Noi aici ne descurcăm foarte bine, numai că trebuie intervenit dinspre Brăila către Gemenele. Am înțeles că se lucrează să se ajungă către noi', a mai spus primarul.

Primarul din Gemenele a mai subliniat că prefectul 'este foarte supărat că nu poate ajunge la Brăila'.

'Am înțeles, din discuția purtată cu dânsul, că a plecat în județ ieri la 4 dimineața să verifice toate drumurile județene. În jur de ora 9 a ajuns la Gemenele, a venit valul de ninsoare și vânt peste noi, s-a astupat drumul județean și a rămas blocat aici', a mai spus primarul din Gemenele.

Mai multe articole despre:
Brăila PREFECT BRĂILA gemenele cod roşu brăila