MENIU

Prefectul Capitalei, măsură propusă pentru magazine: Cine nu mai găseşte coş de cumpărături disponibil la intrarea în magazin nu mai are voie să intre

Prefectul Capitalei - Alin Stoica

Prefectul Capitalei - Alin Stoica propune o nouă măsură pentru reducerea aglomerației în magazine. Acesta spune că o soluție ar fi ca aceia care nu mai găsesc un coş de cumpărături disponibil la intrarea în magazin nu mai au voie să intre până când nu iese clientul anterior.

Prefectul Capitalei are o nouă propunere pentru reducerea aglomerației din magazine.

„În momentul în care magazinul stabilește că numărul optim de clienți pentru a evita aglomerarea este x, atunci folosește x coșuri și le pune la intrare. În momentul în care vin clienții, iau coșurile. La un moment dat, coșurile se termină. În momentul în care se termină, nu mai au acces clienții în magazin până în momentul în care încep să iasă. Când ies se eliberează coșurile și pot intra alți clienți. În felul acesta asiguri acel număr de clienți optim pe magazin, în așa încât să nu se creeze aglomerare”, a declarat Alin Stoica la un post TV. 

Prefectul Capitalei va avea miercuri o întrevedere online cu reprezentanţi ai marilor lanţuri de magazine şi ai comercianţilor mici şi mijlocii privind măsuri pentru reducerea aglomeraţiei din magazine, în contextul pandemiei de COVID-19.