MENIU

Președintele UNPR Gabriel Oprea, întâlnire de lucru cu organizațiile de seniori și tineri ale UNPR

Președintele UNPR Gabriel Oprea, întâlnire de lucru cu organizațiile de seniori și tineri ale UNPR

Președintele UNPR Gabriel Oprea a avut duminică, 19 mai, o întâlnire de lucru cu organizațiile de seniori și de tineri ale UNPR. 

La întâlnire au participat reprezentanți ai tuturor organizațiile județene de seniori și de tineri, la nivel de președinte, președinte executiv și secretar general, precum și candidați ai partidului la alegerile pentru Parlamentul European.

Principalele teme abordate au fost măsurile de reorganizare a partidului și alegerile pentru Parlamentul European.

În cadrul întâlnirii, s-au stabilit criterii de performanță pentru seniorii și tinerii care ocupă funcții de conducere, în ceea ce privește reorganizarea Uniunii la nivel național și alegerile din 26 mai, după ce a fost evaluată fiecare dintre filiale și implicarea acestora în activității organizațiilor la nivel local. Reprezentanții tinerilor și cei ai seniorilor au făcut câte o scurtă prezentare a activității și a proiectelor lor.

Președintele organizației de seniori, prof. Univ. Sorin Ilieșiu, a transmis celor prezenți un mesaj de încredere și convingerea sa că UNPR va avea rezultate bune în alegerile de anul acesta și de anul viitor: "UNPR este marea șansă a românilor. Credința în Dumnezeu și în România reprezintă singura salvare a țării noastre. E cel mai important crez al UNPR, singurul partid cu un asemenea crez! Temelia UNPR e morala creștină, patriotismul luminat și dreptatea socială. UNPR, în frunte cu președintele Gabriel Oprea, are lideri cu credință în Dumnezeu și cu dragoste de țară. Vă rog să le spuneți copiilor și nepoților, rudelor, prietenilor și cunoscuților, să-i voteze la alegerile din 26 mai pe doi dintre cei mai buni români, generalii Ilie Năstase și Anghel Iordănescu, foști senatori și acum candidați UNPR la Parlamentul European, poziția 12 în buletinul de vot. Așa putem salva România!"

Președintele organizației de tineri, Mădălina Iacob, a subliniat determinarea tinerilor UNPR de a se implica în politică și angajamentul acestora de a participa la toate activitățile de campanie derulate de organizațiile partidului la nivel național și local.

Liderul UNPR a vorbit despre necesitatea creșterii prezenței tinerilor în politică, și a subliniat importanța rolului seniorilor în cadrul partidului: "Pe lista UNPR pentru alegerea membrilor Parlamentului European avem seniori, tineri, femei, oameni patrioți din toate domeniile profesionale, pe care îi respectăm. Apreciem și ne bazăm pe experiența și pe valoarea seniorilor partidului și contăm pe implicarea tinerilor în crearea unui viitor mai bun pentru această țară, viitorul pe care România îl merită. Și eu, și colegii mei din conducerea partidului suntem convinși că veți aduce cu toții un aport important la demersurile pe care le face UNPR pentru atingerea țintelor electorale, la alegerile europarlamentare, locale și generale de anul acesta și de anul viitor".

Mai multe articole despre:
Gabriel Oprea UNPR