MENIU

Președintele Coaliției pentru Familie: "Copii bătuți? Femei ucise de soți? Accidente!"

Președintele Coaliției pentru Familie: "Copii bătuți? Femei ucise de soți? Accidente!"

"Copii bătuți? Femei ucise de soți? Accidente!". Așa consideră Mihai Gheorghiu, care conduce Coaliția pentru Familie, cea care a reușit performanța de a stânge 3 milioane de semnături pentru ca familia să fie în Constituție drept căsătoria liber consimțită dintre bărbat și femeie. Era aceasta o prioritate? l-am întrebat. Poate violența în familie să fi fost prioritatea?

Președintele Coaliției pentru Familie, alianța de ONG-uri care a inițiat campania pentru redefinirea familiei în Constituție, spune că referendumul din 7 octombrie are drept scop stoparea unui vector ideologic, care „îi agresează pe copii”.

L-am rugat pe Mihai Gheorghiu să comenteze și alt tip de agresiuni asupra copiilor, produse în interiorul familiilor. Conform unui studiu despre abuz, realizat în 2013 de organizația Salvați Copiii, 63 la sută dintre părinții români au declarat că își bat copiii. „Eu nu cred. Ar trebui să ne uităm în jurul nostru. Dumneavoastră știți ce înseamnă 60 la sută? Să fim serioși! Nu știu cine face astfel de sondaje și ce vrea să demonstreze cu ele. Salvați copiii… Mă rog. Salvați copiii de cine? De părinții lor, eventual”, a comentat Gheorghiu.

Sursa: libertatea.ro

Mai multe articole despre:
vot referendum coalitia pentru familie