MENIU

Președintele CJ Ialomița: Nu am niciun fel de legătură cu ceea ce spun televiziunile

Președintele CJ Ialomița: Nu am niciun fel de legătură cu ceea ce spun televiziunile

Președintele Consiliului Județean Ialomița, Silvian Ciupercă, le-a declarat miercuri, jurnaliștilor, după încheierea perchezițiilor procurorilor DNA la sediul instituției pe care o conduce, că nu are nicio legătură cu ceea ce s-a prezentat în mass-media referitor la dosarul care îl vizează.

"În momentul acesta își finalizează (procurorii n.r.) operațiunea de verificare și de păstrare a unor documente. Suspiciunea trebuie eliminată, știți foarte bine cât țin eu la astfel de lucruri și sunt foarte tulburat că am devenit obiectul acestei zile nefericite. În rest, ne desfășurăm activitatea, ședința CJ se desfășoară în mod obișnuit (...) Nu am niciun fel de comunicare, nu am niciun fel de legătură cu ceea ce înțeleg că spun televiziunile, absolut nicio legătură", a spus Ciupercă, potrivit agerpres.ro.

El a specificat că nu și-a luat avocat și nici nu dorește apărător legal, iar toate întrebările privind dosarul DNA pot fi găsite în documentele publice privind concesionarea terenului agricol vizat de ancheta procurorilor. Președintele CJ Ialomița a mai precizat că percheziția în biroul său a durat aproximativ 45 de minute, iar cea de la el de acasă o oră și jumătate.

Președintele Consiliului Județean Ialomița, Silvian Ciupercă, este acuzat de procurorii DNA că a fraudat o licitație privind atribuirea în concesiune a unui teren de 495 ha, teren agricol ce aparținea domeniului privat al CJ Ialomița, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

Mai multe articole despre:
anchetat Ialomiţa CJ Ialomiţa Silvian Cuipercă