MENIU

Practica sexuală după care femeile sunt complet înnebunite. În ce constă. Ai încerca-o?

Practica sexuală după care femeile sunt complet înnebunite. În ce constă

Viața ta sexuală are nevoie de un stimulent? Încearcă să faci dragoste în moduri noi, pe care nu le-ai încercat până acum. Iată ce să treci pe lista ta de dorințe.

Sex din obligație - Nu ai nevoie de ocazie pentru a face sex. Dacă îl faci doar pentru că trebuie ai foarte multe șanse să îți întărești relația. În plus, sexul este foarte bun pentru a scăpa de stres și tensiune.

Sex care implică toate simțurile - Legați-vă la ochi, puneți-vă căști care împiedică zgomotele și rămâneți complet silenţioşi.

Sex de tipul "am putea fi prinși" - Nu îți spunem să mergi în toaleta restaurantului, însă încercați să ieșiți din zona de confort. De exemplu, faceți sex cu lumina aprinsă sau în mijlocul sufrageriei.

Sex fără...sex - Experții sunt de acord că intensitatea săruturilor și a atingerilor se poate pierde în relațiile pe termen lung. De aceea, renunţă la sex și încearcă să te concentrezi doar pe preludiu.

Sex întreaga zi - Începe de dimineață, trimițându-i mesaje sexy partenerului. Continuă întreagă zi iar la sfârșitul zilei vei avea parte de acțiune de calitate, scrie girly.ro.

Mai multe articole despre:
femei sex cuplu partener