MENIU

Pozele l-au dat de gol! Ce a făcut Tudorel Toader în Japonia? (FOTO)

Scandalul înregistrărilor de la DNA Ploieşti, în urma căruia ministrul Justiţiei a fost chemat intempestiv în ţară, din vizita pe care o făcea în Japonia, a scos la iveală o situaţie destul de ambiguă Şeful Justiţiei a ajuns în  Ţara Soarelui Răsare pentru a participa la o conferinţă cu tema "Aprofundarea tehnică în domeniul regenerării urbane".

De la reuniunea organizată de autorităţi locale japoneze, în colaborare cu Banca Mondială, nu se ştiu prea multe, în afară de perioada evenimentului (13-17 februarie) şi de faptul că peste 50 de oficiali din Japonia şi din alte ţări îşi împărtăşească experienţele privind planificarea, finanţarea şi implementarea proiectelor de regenerare urbană, cu accent pe revitalizarea zonelor de pe malul apelor şi a celor abandonate.

În cele câteva poze publicate de la conferinţe, Tudorel Toader nu apare. Deşi într-una dintre ele masa României este în prim plan, nici ministrul, nici altcineva din echipa sa nu se văd. Şeful de la Justiţie a avut timp să-i explice jurnalistei Realitatea TV Ionela Arcanu de ce nu apare în fotografie, după care a şters comentariul, însă proba a rămas.  

Vizita ministrului român al Justiţiei în Japonia a fost imortalizată şi de omologul său nipon, care a avut timp să posteze câteva poze oficiale de la întâlnire. 

Vizita în Japonia era programată să dureze până vineri. Premierul Viorica Dăncilă i-a cerut ministrului să se întoarcă de urgenţă în ţară şi să ia măsuri în scandalul din justiţie. Toader a spus că vine joi la ședința de guvern.

Mai multe articole despre:
null