MENIU

Poze care te lasă mască! Locuri incredibile găsite prin Google!

Google Earth a împlinit în acest an un deceniu de “activitate”. Cu ajutorul acestui program poți să zbori peste planetă și să vezi foarte multe lucruri interesante, iar acestea sunt cele mai ciudate dintre ele!

Google Earth a fost programul prin care mulți au “călătorit” în alte țări și au cercetat locuri la care doar visau. Totuși, pe lângă utilitatea aceasta directă, prin Google Earth au fost făcute și descoperiri surprinzătoare, ciudate și, uneori, incredibile.

Până la acest moment, Google Earth a fost descărcat de peste două miliarde de persoane din aproape toate țările și este disponibil atât pentru PC-uri, cât și pentru dispozitivele mobile. Mai important e însă cum îl folosești, iar unii l-au folosit să vadă lucruri și locuri incredibile.

De la labirinturi complicate create în lanuri de grâu la prezentarea geometriei simple din cel mai mare cimitir de avioane, toate sunt pe Earth. De asemenea, dacă ești interesat de așa ceva, poți găsi tot felul de oameni surprinși în ipostaze cât mai nepotrivite sau amuzante.

Vezi o galerie foto impresionantă cu cele mai ciudate locuri de pe Pământ!





Mai multe articole despre:
internet google online Google Earth