MENIU

Povestea tragică a celor două tinere care au căzut cu BMW-ul în lac

Tragedie în Arad

Tragedie. Laura și Adelina, cele două tinere timișorene care au sfârșit în mod tragic după ce mașina condusă de una dintre ele a plonjat în lacul Ghioroc din Arad, au lăsat în urmă lacrimi și suferință.

Tragedia de duminică seară de la lacul Ghioroc a șocat întreaga comunitate din Arad și Timișoara. O seară liniștită s-a schimbat dramatic pentru toți cei care le-au cunoscut, au auzit sau au intrat cumva în contact cu Laura și Adelina, scrie tion.or.

Cele două timișorence erau în zona lacului Ghioroc cu încă doi băieți – aflați pe locurile din spate din mașină, cei doi au reușit să se salveze fără a suferi răni.

La un moment dat, în jurul orei 20:30, tinerii au plecat într-o cursă ce avea să le devină fatală. Aflați pe un drum agricol din sudul lacului Ghioroc, au derapat, mașina a scăpat de sub control și „a zburat" între 15 și 20 de metri în apă. Fetele au rămas blocate în mașină și nu au mai avut nicio șansă.

Adelina era cunoscută printre prietenii săi ca având o pasiune pentru mașini, viteză și drifturi, fapt confirmat și din fotografiile publicate de aceasta pe rețelele de socializare, scrie tion.ro.

Mai mult, se pare că tânăra avea chiar și un atelier auto unde lucra, deci cunoștea mecanica și mecanismele mașinii pe care o conducea. Din păcate, însă, o clipă de neatenție i-a fost fatală și ei și prietenei sale.

Tragedie. O mașină cu patru tineri a plonjat într-un lac de lângă Arad. Două fete au murit

Laura avea 26 de ani si lucra la firma Valeo din Timisoara. Absolvise liceul Shakespeare din oras si studiase la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara ale Banatului.

Cu putin timp inainte de producerea tragicului accident, fetele postasera pe Facebook ultimele fotografii in care aratau ca se bucurau din plin de ziua libera.

Indurerate, familiile lor se pregatesc acum de inmormantare. Tinerii care le insoteau pe fete in excursie sunt inca in stare de soc.

Mai multe articole despre:
accident mașină în lac tragedie arad