MENIU

Povestea sfâșietoare a Ramonei, fata înecată în lacul Snagov

Apar noi detalii emoționante în cazul tragediei de la Snagov. Tânăra care a sfârșit înecată avea 27 de ani și era extrem de activă pe rețelele sociale.

Ramona avea propria afacere și se afla la o petrecere organizată la un club nautic, care nu are autorizație de funcționare de la ISU. Femeia a fost găsită sub apă, la o adâncime de 7 metri. 

Ramona venise la Snagov la o petrecere. Acolo împreună cu o prietenă a luat un skijet și au plecat la o plimbare pe lac, însă nici una dintre ele nu purta vestă de salvare. Cele două au căzut de pe skijet și doar prietena ei, în vârstă de 41 de ani, a fost salvată la timp.

Scafandrii i-au găsit trupul Ramonei, la o adâncime de șapte metri, după mai bine de trei ore de căutări.

Femeia era pasionată de sporturile nautice şi are pe paginile de socializare mai multe fotografii chiar pe lacul Snagov. Era proprietara unei agenții de recrutare și avea toată viața înainte. Rudele sale îndurerate au transmis mai multe mesaje pe Facebook.

,,Frumoasa si desteapta mea nepotica nu mai e! S-a dus la ingeri! Drum bun minunata mea, Ramona!” a scris o rudă a fetei într-o postare pe Facebook.

Sunt doar câteva din mesajele pline de durere postate pe rețelele sociale.

Autoritățile au deschis un dosar penal în acest caz și cercetează acum în rem uciderea din culpă a Ramonei. 

 

Mai multe articole despre:
lac snagov skijet deces