MENIU

Povestea extraordinară a copilului de 2 ani care nu mănâncă decât PIERSICI. Orice altceva îl ucide!

Un băieţel de aproape doi ani din Canada supravieţuieşte doar datorită piersicilor, pe care le mănâncă proaspete, orice alt aliment putând să îl ucidă. 

Micah Gabriel Masson Lopez, care locuieşte cu părinţii săi în Quebec, are o afecţiune teribilă, o alergie extrem de severă la aproape orice aliment. El riscă să intre în şoc anafilactic, ceea ce îl poate ucide, sau poate risca să devină albastru dacă mănâncă altceva decât piersici proaspete. Acelaşi efect devastator asupra micuţului îl pot avea şi piersicile congelate, cele de la conservă sau cele uscate.

Doctorii l-au diagnosticat cu un sindrom al enterocolitei induse de proteine alimentare de când avea 6 luni, mama sa povestind că prima dată când a încercat să îi diversifice alimentaţia cu o banană bebeluşul a intrat în şoc anafilactic.

Mama copilului face eforturi extraordinare pentru a găsi fructe proaspete organice cu care să îl hrănească, orice aditiv putând fi fatal pentru micuţ. Ea cere ajutor financiar, pe GoFundMe, pentru că nu mai are bani să cumpere fructe proaspete, organice, pentru Micah.