MENIU

Povestea CUTREMURĂTOARE a unui cuplu de bătrâni. Toate rudele lor au început să plângă

SURSA FOTO: BBC

Un cuplu de bătrâni din Canada suferă, după ce cei doi au aflat că vor petrece, pentru prima dată în 70 de ani, Crăciunul separat.

Herbert Goodine, în vârstă de 91 de ani, a fost informat că trebuie să părăsească centrul de îngrijiri pentru bătrâni, unde locuiește împreună cu soția sa, Audrey Goodine, în vârstă de 89 de ani, și să se mute într-o altă casă, după ce starea sa de sănătate s-a înrăutățit, iar centrul de îngrijiri nu îi putea oferi medicamentația necesară.

Unitatea din Perth-Andover, New Brunswick, i-a transmis, vineri, că trebuie să se mute în weekend, chiar înainte de Crăciun. Povestea celor doi a stârnit o revoltă în toată țara.

”Cand am vorbit cu părinții mei ieri, am ascultat-o pe mama plângând și l-al auzit și pe tatăl meu pe fundal. Mama a spus: Crăciunul se termină acum pentru noi și acesta este cel mai îngrozitor Crăciun pe care l-am avut vreodată. De ce nu au putut aștepta până după sărbători?”, a fost mesajul emoționant postat pe Facebook de Dianne Phillips, fiica celor doi.

Postarea acesteia a devenit imediat viarală și a fost distribuită de peste 15.000 de ori, scrie BBC.

Un reprezentant al centrului i-a răspuns acesteia pe Facebook, după ce cazul a devenit viral, și a explicat că sunt anumite reguli care trebuie să fie respectate în conformitate cu legile în vigoare. ”Este împotriva legii pentru mine să nu respect regulile și nu-mi pot pierde licența. În acest moment, decizia a fost luată și este în afara puterii mele”.

Mai multe articole despre:
Crăciun Canada bătrâni cuplu postare separat