MENIU

Povestea accidentului terifiant în care au murit 3 tineri, între care un polițist și fiul unui viceprimar

Trei tineri au murit, într-un grav accident care a avut loc în Botoșani

Trei tineri au murit, noaptea trecută, într-un cumplit accident care a avut loc la ieșirea din localitatea Ripiceni.

Primul ar fi Marius R., în vârstă de 28 de ani, polițist în localitatea Bivolari, județul Iași. Al doilea ar fi Răzvan L., de 24 de ani, iar al treilea Alexandru C., fiul fostului viceprimar al comunei Ripiceni. Avea 22 de ani.

Potrivit botosaneanul.ro, cei trei erau cunoscuți în comunitate ca fiind tineri cuminți care-și vedeau de treaba lor și nu făceau probleme. Nu erau consumatori frecvenți de alcool.

Au fost la un botez sâmbătă seara, la fiica șefului Postului de Poliție din localitate, iar a doua zi, așa cum se obișnuiește, ar fi participat la „scăldușcă”. Așa ar fi petrecut mai mult timp împreună până târziu în noapte, când s-a petrecut accidentul.

Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Botoșani, la volan se afla tânărul de 28 de ani. Acesta a pierdut controlul asupra direcției de mers, iar mașina a ajuns pe câmp. În urma impactului, a rezultat decesul a trei dintre ocupanții mașinii, cu vârste de 28, 24 și 22 de ani. Un al patrulea, un alt tânăr de 24 de ani, a fost rănit, fiind transportat la spital.