MENIU

Poveste de GROAZĂ: Și-a făcut selfie cu cadavre de la morgă! Cum l-a hărțuit o femeie pe fostul iubit

Poveste de GROAZĂ: Și-a făcut selfie cu cadavre de la morgă! Cum l-a hărțuit o femeie pe fostul iubit

Un bărbat din Călărași trăiește o adevărată poveste de groază. Totul s-a întâmplat după ce fosta iubită a început să îl amenințe într-un mod cât se poate de macabru. Femeia, medic rezident la Serviciul Județean de Medicină Legală Constanța, l-ar fi hărțuit trimițându-i selfie-uri cu cadavrele de pe mesele de autopsie, spunându-i că și el va ajunge tot acolo. 

Cei doi au făcut cunoștință pe o rețea de socializare în urmă cu aproximativ doi ani. Ambii erau divorțați, iar începutul relației părea să fie unul bun. Cu toate acestea, după doar câteva luni, dragostea n-a mai plutit în aer și s-au certat.

„Ea era deranjată de problemele pe care eu le aveam cu fosta soție. Mi-a trimis de la locul de muncă, pe teren de unde pleca ea din morga IML, nici nu știu de unde sunt fotografiile acelea, poze cu diferite cadavre. Și spunea că o să mă hăcuie și o să îmi facă mie și celei pe care o avea ea în cap, că o să mi se întâmple la fel”, a spus bărbatul.

În fotografii, mai multe trupuri ale unor persoane decedate erau așezate în laboratorul de medicină legală. Rezidenta l-ar fi amenințat pe fostul iubit, dar și pe cea cu care credea că o înșela, că le-ar face aceleași procedee precum cadavrelor la autopsie. Speriat de amenințări, bărbatul a sesizat imediat poliția și Colegiul Medicilor.

„Am făcut reclamații la colegiul medicilor. Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, am făcut o înștiințare”, a mai spus acesta.

În ciuda amenințărilor macabre, bărbatul a încercat să rezolve singur problema și chiar s-a întâlnit cu hărțuitoarea sa. Aceasta l-a asigurat că totul a fost doar o glumă, însă omul crede că femeia ar avea totuși probleme psihice.

„Totuși, am hotărât sa continuăm relația. Am mers, am avut o discuție cu ea. Mă liniștea, îmi spunea că a glumit”.

Polițiștii nu au crezut că a fost doar o glumă, așa că au întocmit un dosar pentru amenințare și abuz de încredere. 

Mai multe articole despre:
cadavre morga selfie hartuit