MENIU

Poveste cutremurătoare: Goodbye to Gravity a mai trecut printr-un incendiu. Ce s-a întâmplat atunci

Trupa Goodbye to Gravity nu a fost vineri seara, în Colectiv, pentru prima dată în fața unui incendiu. În urmă cu câțiva ani, basistul trupei, Alex Pascu, și-a informat un amic că sala de repetiții în care se afla a luat foc.

Din fericire, acesta a scăpat. Tot atunci, i s-a spus că este nevoie să aibă extinctoare în astfel de săli. Amicul lui, tot cântăreț, tot rocker, spune că le-a fost foarte greu să găsească astfel de aparate pentru că ”nu sunt așa, pe toate drumurile”, conform euractiv.ro. 

Amicul basistului de la Goodbye to Gravity povestește că a mers și el la concertul de vineri, în timpul căruia a izbucnit incendiul care a dus la moartea a 29 de persoane și la rănirea altor 182. Din fericire, acesta a reușit să iasă mai repede din local, împreună cu prietena sa. 

Vineri seara, un incendiu puternic a izbuncit în Club Colectiv, din București, în timp ce formația rock Goodbye to Gravity susținea un concert. 29 de oameni și-au pierdut viața, printre care și cei doi chitariști ai trupei și sunetistul acesteia. Alți 182 au fost răniți. 

Mai multe articole despre:
Goodbye To Gravity incendiu club colectiv