MENIU

Poveste ca-n filme, în Argeş: o femeie care nu ştia că e însărcinată a născut în toaleta spitalului

Doctorii de la Spitalul Judeţean Argeş s-au confruntat luni seară, 19 februarie, cu un caz ieşit din comun. O femeie de 33 de ani din comuna argeşeană Răteşti, care habar nu avea că e însărcinată, a născut în WC-ul spitalului.

Mama ajunsese cu ambulanţa la spital după ce acuzase sângerări vaginale anormale, informează adevarul.ro. Femeia, care mai are doi copii, suferă de obezitate morbidă, având aproximativ 130 de kilograme. Când a văzut că are sângerări a sunat la 112. Un echipaj SMURD a ajuns în comuna Răteşti, aflată la aproximativ 50 km de Piteşti, şi a transportat-o pe femeie la Spitalul Judeţean Argeş.

„Pacienta a ajuns la Camera de Primire a Urgenţelor, având metroragie (n.red. - sângerări vaginale anormale). Este o femeie care suferă de obezitate morbidă. Înainte să fie examinată, a cerut să meargă până la baie. Acolo a avut loc explozia fătului. A născut, fiind aduşi înapoi în urgenţă amândoi, mămica şi fătul, copilul a fost aspirat, fiecare fiind, ulterior, trimis către Ginecologie şi Neonatologie“, a declarat medicul Marius Pascu. În ciuda condiţiilor neobişnuite în care a venit pe lume, băieţelul este sănătos, la fel şi mama lui.

Mai multe articole despre:
Argeş obezitate obezitate morbidă