MENIU

Poţi identifica patina "specială" în doar 60 de secunde? Testul pe care îl trec numai cei cu ochi de vultur

Poţi identifica patina "specială" în doar 60 de secunde?

Îţi place să cauţi lucruri ascunse şi să îţi testezi abilităţile de detectiv? Dacă da, atunci eşti pregătit să îţi asumi provocarea de a găsi patina "specială" în această imagine! În doar 60 de secunde, trebuie să explorezi fiecare detaliu şi să examinezi fiecare colţişor pentru a găsi indicii ce îţi vor ajuta să descoperi patina diferită.

Dacă tot ne pregătim de venirea iernii, un test cu patine de gheața ar putea, pe de o parte, să ne pună în temă cu sporturile sezonului rece, dar mai ales să ne sporească acuitatea vizuală.

Provocarea noastră te va încuraja să îţi canalizezi atenţia şi să faci o cursă contra cronometru pentru a găsi patina "specială" din imagine. De asemenea, e un prilej bun de a-ţi observa modul în care procesează creierul tău informaţiile; în mod inevitabil, odată ce vezi patina, aceasta va părea evidenţă, însă, până în momentul când te vei concentra suficient, această patină ramâne invizibilă.

Poţi alege să abordezi testul scrutând cu privirea imaginea de ansamblu în speranţa că îţi va sări în ochi gheata diferită, sau poţi să urmăreşti cu privirea fiecare patină în parte până dai de cea specială.

ANM anunță când vin zăpezile în România: luna în care va ninge "mai mult ca de obicei"

Mult succes!

Cum te-ai descurcat? Ai reuşit să găseşti gheata diferită în mai puţin de 60 de secunde, ţi-a luat mai mult de atât, sau ai renunţat?

Patina specială în coloana a doua din stânga, rândul 4 de jos.

Prețuri plafonate pentru noi alimente. Lista celor 21 de produse mai ieftine la raft

Mai multe articole despre:
test test perspicacitate patine