MENIU

Poștașul care a furat 60.000 de euro din banii de pensii a fost PRINS! Cine este făptașul - VIDEO

În urma unui complex de măsuri investigativ-operative, polițiști orașului Chitila împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov l-au depistat în localitatea Ploiești pe bărbatul, în vârstă de 20 de ani, bănuit de comitera faptei de furt din data de 1 noiembrie a.c., din autoturismul Poștei Române, a unui sac, ce conținea suma de 278000 lei.

Asupra bărbatului a fost găsit un sac cu bani, urmând ca ulterior să fie stabilită valoarea acestora.

La acest moment, bărbatul se află în custodia polițiștilor din Chitila, fiind condus la sediul acestei subunități de poliție, pentru cercetări, potrivit Poliției.

Reamintim că, pe 1 noiembrie, un angajat al Poştei Române a fugit cu 280.000 de lei (aproape 60.000 euro). Erau banii de pensii pentru cei din comuna Chiajna.

 

Bărbatul suspect se afla împreună cu șoferul mașinii, ambii fiind angajați ai Poștei Române. Acesta l-ar fi rugat să oprească în dreptul unui magazin pentru a-și lua o sticlă cu apă. Șoferul a făcut ce l-a rugat colegul său și după câteva minute în care l-a așteptat a mers să îl caute, dar nu l-a găsit. S-a întors în mașină și a constatat că geanta cu bani lipsea. 

Portretul robot

Mai multe articole despre:
postas furat bani pensii