MENIU

Poşta Română contraatacă, liderii USR lansează acuzaţii nefondate

Posta Romana

Poşta Română contraatacă în scandalul distribuirii corespondenţei electorale şi le atrage atenţia liderilor USR că lansează acuzaţii nefondate. Mai mult, managementul sfătuieşte toate partidelor implicate în campania pentru europarlamentare să apeleze la serviciile Poştei, deoarece compania are nevoie de bani. 

Reacţia Poştei Române vine ca urmare a acuzațiilor lansate, duminică, de membrii alianței politice USR+PLUS conform cărora, compania continuă să refuze contractul de distribuire a materialelor electorale ale candidaților alianței

"Reprezentanții USR au primit, încă de joi, drafturile de contract solicitate companiei, însă, aceștia nu au răspuns, până în acest moment, motiv pentru care, a declara în spațiul public că Poșta Română continuă să le refuze dreptul de a încheia un contract de distribuție este o denaturare a realității" se spune în comunicatul Poştei.

"Înaintarea propunerii contractuale demonstrează abordarea echidistantă a companiei față de tot spectrul politic implicat în alegerile europarlamentare. La momentul transmiterii contractului, Poșta Română își asumase, deja, eroarea produsă de un angajat al său care a interpretat eronat prevederile legislative în vigoare.

Facem apel, pe această cale, către toți jucătorii implicați pe scena politică să dea dovadă de responsabilitate şi obiectivitate atunci când implică operatorul naţional de servicii poştale în astfel de contexte și să apeleze, în continuare, la serviciile noastre pentru că acestea aduc veniturile din care Poșta Română se susține, aceasta nefiind finanțată din bani publici."

În finalul comunicatului, Poşta Română respinge orice acuzaţie de partizanat politic

Mai multe articole despre:
PSD pensii Poşta Română USR