MENIU

Poșta Română anunță schimbări în programul de Paște 2023 - Câte zile sunt ÎNCHISE oficiile poștale din toată țara

Poșta Română a anunțat schimbări în programul de Paște 2023, doar cu câteva zile înainte de Învierea Domnului. 

Programul de lucru al Poştei Române va fi modificat în perioada Sărbătorilor Pascale
Subunităţile poştale din mediul rural şi urban vor fi închise de vineri până luni, cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale, anunţă Poşta Română.

„Compania Naţională Poşta Română le aduce la cunoştinţă clienţilor săi că programul de lucru al subunităţilor poştale va fi modificat în perioada Sfintelor Sărbători Pascale.

Astfel, în perioada 14 aprilie - 17 aprilie 2023 toate subunităţile poştale din mediul rural și urban vor fi închise”, a anunțat Poșta Română.

Programul anunţat de Poșta Română este în conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit cărora Vinerea Mare (ultima zi de vineri înaintea Paștelui), precum și prima și a doua zi de Paști sunt declarate zile de sărbătoare legală, nelucrătoare, se mai arată în comunicatul de presă transmis de Poșta Română.

Poșta Română nu a precizat dacă sâmbătă, 15 aprilie, oficiile poștale sunt deschise potrivit programului obișnuit pentru această zi. Anul trecut, în 2022, se menționa că „subunităţile poştale vor avea program normal de lucru aferent zilei de sâmbătă”.

Începând de marţi, 18 aprilie 2023, toate subunităţile poştale îşi vor relua programul normal de lucru.