MENIU

Portul Constanța, blocat de protestatari veniți în sprijinul transportatorilor și fermierilor - FOTO/VIDEO

Transportatorii și fermierii care protestează la Constanța au blocat, din nou, accesul către două terminale ale portului, potrivit Realitatea Plus și presei locale. Oamenii s-au mobilizat în cursul zilei pe reţelele de socializare, iar după lăsarea întunericului au pornit cu camioane sau cu autoturisme către intrările spre port.

Transportatorii își exprimă în continuare nemulțumirile față de condițiile din domeniul transporturilor. Aceștia s-au adunat în seara de 16 ianaurie în Constanța și au pornit spre portul Agigeam blocând accesul spre 2 terminale.

 

VIDEO

Transportatorii își exprimă în continuare nemulțumirile față de condițiile din domeniul transporturilor. Ei susţin că au reuşit să blocheze porţile de acces 7, 9, 10 bis şi 14, dar fac apel ca oamenii să vină în continuare pentru ca traficul să fie închis şi la alte intrări ale portului. Unii protestatarii care veneau către zona respectivă susţin că sunt blocaţi pe autostradă. 

 
Aceasta este cea de-a doua seara de proteste în Portul Constanţa. 
 
 
GALERIE FOTO/VIDEO ZIUA DE CONSTANȚA






Traficul este blocat spre Poarta 7 și 9. 


UPDATE 4 

În semn de solidaritate și determinare, protestatarii au aprins un foc la o butelie, în mijlocul căruia au pus o oală mare cu apă.


În contextul discuțiilor permanente dintre Ministerul Transporturilor și Infrastructurii și patronatele din transporturi, MARȚI a avut loc, la sediul MTI, o întâlnire între ministrul Sorin Grindeanu și reprezentanții Confederațiilor patronale și Federațiilor reprezentative ale transportatorilor rutieri.