MENIU

Pornesc un război media. Cum deturnează Antenele atenția de la procesele familiei Voiculescu

Pornesc un război media. Cum deturnează Antenele atenția de la procesele familiei Voiculescu

Antenele încearcă să deturneze atenția de la procesele în care este amestecată familia Voiculescu, pornind un război cu media. Concurența desfi ințată prin articole de presă și șantaj s-au dovedit o practică de mult timp în Trustul Intact.

Apropierea datei de judecare pentru „Dosarul șantaj la Antene” creează agitație în Trustul Intact. Cum pe 1 aprilie, la Curtea de Apel București va fi un nou termen în dosarul în care au fost trimiși în judecată fondatorul Intact, Dan Voiculescu, fiica sa, Camelia, directorul general Antena Group, Sorin Alexandrescu, fostul şef ANAF Şerban Pop, dar și George Daniel Matiescu, director general al Intact Publishing SRL, Antena 3 deschide războiul cu media, atacând televiziunile și ziarele concurente care relatează despre procesele în care sunt implicați șefii Trustului Intact.

Recent, Antena 3 a comentat tendențios o vizită făcută la finalul mandatului de către fostul președinte Traian Băsescu în redacția Evenimentului zilei. Mai mult, în emisiunea de la Antena 3 au fost jigniți mai mulți jurnaliști ai publicației care au scris despre procesele în care este implicată familia Voiculescu.

Șantajul nu este străin de Gabriela Firea

În urmă cu cinci ani, senatorul PSD Gabriela Firea, care îl acuză acum pe fostul președinte Traian Băsescu de șantaj, își derula ea însăși afacerile prin metode ilegale.

Citeşte mai mult pe evz.ro

Mai multe articole despre:
Dan Voiculescu procese Antena 3