MENIU

Ponta: Pentru români Centenarul Marii Uniri e un moment festiv, Viktor Orban ar fi trebuit să tacă

Ponta: Pentru români Centenarul Marii Uniri e un moment festiv, Viktor Orban ar fi trebuit să tacă

Deputatul Victor Ponta a afirmat că, pentru români, Centenarul Marii Uniri este un moment festiv, iar premierul Ungariei, Viktor Orban, care a spus sâmbătă că pentru maghiari Centenarul Marii Uniri nu reprezintă "un moment festiv", "ar fi trebuit să tacă".

"Pentru români Centenarul Marii Uniri este un moment festiv / un an de mândrie şi bucurie / iar Premierul Viktor Orban ar fi trebuit să tacă (dacă nu putea să se exprime respectuos şi politicos) - dar şi un moment în care trebuie să vedem diferenţa uriaşă între liderii politici naţionali pe care poporul român îi avea în 1918 şi gaşca de hoţi analfabeţi care ne conduce în 2018! Dacă România ar avea azi conducători care să inspire respect, cu siguranţă că Viktor Orban nu şi-ar permite să ne jignească la noi acasă - ştie însă că omologii săi de la Bucureşti îl văd azi ca pe un model şi că sunt dispuşi să vândă pentru bani şi interes personal tot ceea ce s-a obţinut într-o sută de ani!", a scris Ponta într-o postare pe Facebook.

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat sâmbătă, la Universitatea de Vară "Tusvanyos" de la Băile Tuşnad, că pentru maghiari Centenarul Marii Uniri nu reprezintă "un moment festiv".

Sursa: agerpres.ro

Mai multe articole despre:
Victor Ponta Viltor Orban