MENIU

Ponta, în Parlament: Să nu vă fie datoare doamna Dăncilă că pățiți ca Dragnea!

Victor Ponta, în ziua moțiunii de cenzură

Fostul premier Victor Ponta Dăncilă a spus de la tribuna Parlamentului, înaintea votului la moțiunea de cenzură, că Viorica Dăncilă a sunat 100 de parlamentari PSD și le-a propus tuturor că-i face miniștri.

"Dacă nu trece moțiunea, Dăncilă trebuie să facă mâine o minune biblică, să avem un guvern cu 100 de miniștri. Iar apostolul Mihai vă va jura că Dăncilă este o rudă din Videle a Mântuitorului și poate să facă 100 de miniștri...

Am aflat azi că sunt un om rău, de la Doamna Dăncilă. Vreau să o confirm. Chiar sunt un om rău că am pus-o pe liste la europarlamentare în 2014. Un alt om rău, Liviu Dragnea, a pus-o prim ministru. Și i-a fost mai rău decât mie. Să nu aveți nevoie de recunoștința doamnei Dăncilă că pățiți ca Dragnea. Vă rog să nu vă fie datoare pentru că își plătește datoriile.

Doamna Dăncilă ne-a promis că e neconflictuală. Azi chiar s-a certat cu toată lumea. N-a vrut să se certe cu Mike Pence, nu a vrut să-l primească, a alergat după ea. Nici cu Ursula nu a vrut să se certe, suntem singura țară care nu are comisar european.." a spus Ponta în discursul de la dezbaterea moțiunii de cenzură.

Guvernul nu mai există, de vineri îşi încetează activitatea, a mai declarat, în plenul reunit al Parlamentului, liderul Pro România.

"Este o moţiune extrem de ciudată - teoretic dă jos un guvern, dar noi nu mai avem guvern. Nu mai vorbesc despre faptul că nu mai avem ministru de Interne, nu avem ministru la Educaţie, la Mediu, la Energie. Vorbim despre un guvern care nu mai există şi care, orice aţi face, azi - mâine îşi încetează activitatea. (...) Nu am auzit niciodată ca un prim-ministru să sune la o sută de parlamentari să le spună că vor fi miniştri. (...) Cred că azi avem datoria să îngropăm un mort", a afirmat Ponta, la dezbaterea moţiunii de cenzură.

Mai multe articole despre:
Victor Ponta moţiune de cenzură