MENIU

Ponta: Dragnea merge şi acum la evenimente SRI. Congresul PSD îi va da şi mai multă putere

Fostul premier Victor Ponta a lansat un nou atac la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea. Ponta spune că Dragnea minte când spune că nu s-a dus la onomastici cu şefii din servicii secrete şi crede că "merge şi acum".

Fostul premier consideră că liderul-social democrat foloseşte partidul în interes propriu şi că unicul scop al congresului programat sâmbătă e ca Liviu Dragnea să acumuleze şi mai multă putere.

Pe 10 martie, preşedintele executiv al Partidului Social Democrat şi secretarul general al formaţiunii vor fi aleşi prin vot la Congresul PSD, a anunţat Dragnea. El s-a răzgândit și nu va cere un vot de încredere, așa cum anunțase inițial.

"Congresul PSD va fi numai despre PSD. Adică, că e Dragnea, îl susțin toți, ca pe Ceaușescu, în '89, ce oameni dă afară Dragnea, pe cine aduce Dragnea. Problema e că nu discută nimeni despre ce trebuie să discute un partid aflat la guvernare. Ce facem cu zona economică, cu cea socială, cu proiectele legislative, cu justiția, că am înțeles că s-au luptat ce s-au luptat și le-a trecut, cu rolul nostru în Europa, adică este un Congres doar pentru Dragnea și mai multă putere lui Dragnea. Se folosește tot partidul pentru un singur om și PSD a intrat într-un îngheț ca pe vremea lui Brejnev. Nu se întâmplă nimic.", a declarat Ponta.

"A mințit. Cred că merge și acum dacă nu mă înșel. La cei din România a mers și acum de curând. Fiecare se duce la ce zile vrea. Problema e de ce minte domnul Dragnea? Eu nu vă mint. Eu am fost, le consider normale. De ce ne minte Dragnea de fiecare dată? Că nu a fost, că nu a tăiat porcul, că era sâmbătă... Întrebați-vă de ce vă minte un om, și atunci o să vedeți care e problema. Ei știu toți că sunt păcăliți și le place să fie păcăliți", a mai spus Ponta la Digi TV.

Mai multe articole despre:
Victor Ponta Liviu Dragnea