MENIU

Pompiliu Diplan, afirmații controversate despre pandemie. Teorii halucinante care stau la baza protestelor anti-restricții

Pompiliu Diplan, fost coleg cu Liviu Dragnea. Foto: captură YouTube

Pompiliu Diplan, liderul grupului Starea de Libertate, a făcut miercuri seară, într-o intervenție la Realitatea Plus, noi declarații halucinante despre pandemie.  

Prezent la protestul anti-restricții din Capitală, unde nu se respectă măsurile de protecție, Diplan a subliniat că este vorba doar despre o gripă, marea minciună fiind susținută de testele PCR. 

”Este greu să păstrezi aerul într-o cameră care nu are nici uși, nici ferestre. Asta încearcă propaganda oficială Covid să facă. 
Sfidare și dispreț e ce fac autoritățile cu argumentele noastre. Nu putem crede în cifrele oficiale, le analizăm și vedem că nu este decât o gripă. Testele PCR sunt un scandal, dacă le dărâmi pe ele, se dărâmă toată minciuna pandemiei. 90% din cazurile raportate sunt fals pozitive.
De aceea au ieșit în stradă mii de oameni. Sâmbătă se vor aduna și mai mulți, vor veni din toată țara”, a declarat liderul protestatarilor. 

COD ROȘU de protest în Capitală: Peste 500 de persoane au plecat, în marș, spre Guvern, fără să respecte NICIO regulă - Jandarmii, în alertă - LIVE VIDEO

Acesta a continuat afirmații halucinante.
”Pandemia nu a fost declarată la Minister, nu o vedem decât la televizor.

Suntem gata să le plătim pensii, să ne lase să muncim, să trăiaască într-o enclavă cu măști pe față dacă așa consideră că vor supraviețui. În Suedia nu s-a luat nicio măsură, hainele noi ale împăratului nu se văd. Nu merită să existe niciun fel de măsuri”, a adăugat Diplan, întrebat despre reacțiile negative față de proteste ale oamenilor care au trecut prin boală sau care au pierdut pe cineva drag din această cauză. 

Reamintim că, miercuri, Guvernul suedez a anunțat că va prelungi restricţiile împotriva Covid până cel puţin pe 3 mai, din cauza valului al treilea al pandemiei, care afectează grav țara. 

Citește și: ”Ce vor protestatarii anti-Covid. Pompiliu Diplan, lider al manifestanților: ”Masca este o regulă antinațională!”