MENIU

Singura POMANĂ electorală pe care Ponta nu şi-o permite: scutirea datoriilor la Fisc

<p>FISCUL &icirc;i atacă pe patronii aflaţi &icirc;n dificultate</p>

După ce patru reprezentanţi ai PSD au iniţiat un proiect prin care datornicii la băncii care nu îşi pot achita creditele să scape temporar de executarea silită a imobilelor, până la redresarea financiară, bancherii reacţionează: "De ce doar executarea datoriilor la banci sa fie suspendata? Sa suspendam atunci si executarea datoriilor la Fisc!"

Bancherii spun ca proiectul este nerealizabil, nerezonabil si ca "in mod normal" nu are cum sa fie legiferat.

"Noi am vazut aceasta propunere si am initiat o serie de consultari. Punctul nostru de vedere este ca masura propusa face parte dintr-un arsenal electoral si suntem incredintati ca atat Banca Nationala cat si reprezentantii comunitatii bancare vor exprima un punct de vedere clar pe marginea acestui subiect. In aceasta forma proiectul este nerealizabil practic si nerezonabil sub aspectul hazardului moral. Mai urmeaza initierea unui proiect prin care cei datori la Fisc sa nu poata fi la randul lor executati silit", spun reprezentanti ai sistemului bancar pentru HotNews.ro.

Daca proiectul va fi adoptat, suspendarea executarii silite va fi obligatorie si cautiunea nu va fi necesara in cazul debitorilor care fac dovada ca bunul imobil ce urmeaza a fi executat are destinatia de locuinta pentru familie, nu detin un alt imobil cu aceasta destinatie si fac dovada ca nu realizeaza mai mult decat venitul minim garantat pe economie pentru fiecare membru al familiei.

FISCUL îi loveşte SUB CENTURĂ pe patronii care ajung în dificultate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe articole despre:
executare silită Fisc