MENIU

Politolog, despre Viorica Dăncilă: „S-a găsit persoana ideală”

Alina Mungiu – Pippidi a declarat la REALITATEA TV că Viorica Dăncilă este o propunere bună. „Este o idee bună să aduci pe cineva din Parlamentul European”, a explicat aceasta.

Alina Mungiu Pippidi a declarat la REALITATEA TV că președintele Klaus Iohannis nu ar avea de să o respingă pe Viorica Dăncilă și că este o propunere acceptabilă.

„De ce niciun partid nu nominalizează o femeie ca premier? Este o idee bună să aduci pe cineva din Parlamentul European. S-a găsit persoana ideală care să fie și din Teleorman și despre care să știe lumea de la Bruxelles cine este”, a declarat Alina Mungiu Pippidi.

„Am pierdut doi premieri pentru că PSD este in conflict cu Justiția, cu unii din Serviciile Secrete și acest lucru duce la faptul ca s-a văzut net că unii nu se împacă cu gândul că PSD a câștigat alerile. Liviu Dragnea va avea mai multă putere”, a declarat politogul la REALITATEA.

Cât despre ce va face Klaus Iohannis, Alina Mungiu- Pippidi crede că „propunerea este acceptabilă. „Nu văd ce ai putea să respingi la ea”, a spus Pippidi.