MENIU

Polițiștii l-au pierdut pe brăileanul care i-a bătut cu propriile bastoane. Omul s-a furișat în timp ce era plimbat între secțiile de spital

Foto: Profimedia

Un bărbat de 59 de ani din Brăila a reușit să păcălească vigilența polițiștilor și a fugit de sub supraveghere. Brăileanul fusese ridicat de oamenii legii după ce a încercat să îi bată cu un baston sustras de la un polițist. Polițiștii veniseră în fața casei sale pentru a face cercetări după ce au primit o reclamație de distrugere. 

Potrivit unor surse, bărbatul a fost transferat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Brăila, după ce medicul de la Spitalul de Psihiatrie a decis că acesta trebuie să primească îngrijiri medicale pentru că a fost rănit în timpul incidentului.

După câteva ore, vecinii acestuia au sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi au anunţat că bărbatul, care suferă de probleme psihice, s-a întors acasă.

Cercetat pentru ultraj şi distrugere, bărbatul a revenit acasă, însă poliţiştii nu pot intra în casa lui fără un mandat de la judecător.

Mai multe articole despre:
politie politisti spital psihiatrie