MENIU

Polițiști, prinși în flagrant când luau mită - opreau doar mașini de lux. Printre șoferi, Becali și Geoană

Cei doi poliţişti care au fost prinși în flagrant, joi, ar fi oprit în trafic doar maşini de lux, printre şoferi fiind şi mai multe persoane publice. Printre acestea s-ar afla Mircea Geoană şi Gigi Becali, însă aceștia nu au dat mită.

Politiștii de la Rutieră prinși în flagrant joi ar fi vânat doar persoane publice și doar șoferi care conduceau mașini de lux.

Șoferului turc oprit în trafic joi, în zona Dorobanți, din Capitală, moment care a declanșat operațiunea, i s-au cerut 1.300 de lei mită, potrivit unor surse citate de Realitatea PLUS.  

Reacția Poliției în cazul polițiștilor prinși în flagrant 

Cu privire la informațiile vehiculate în spațiul public, în care polițiști din cadrul DGPMB ar fi vizați de o anchetă, privind fapte de corupție, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele:

În contextul în care instituția nu tolerează astfel de fapte, care contravin eticii și valorilor morale ale profesiei, conducerea Direcției Generale de Poliție a Municipiului București a dispus declanșarea cercetării disciplinare față de aceștia, prin Serviciul Control Intern, urmând ca, la finalizarea verificărilor, să fie dispuse eventuale măsuri legale în consecință.

De asemenea, în cazul în care s-ar dispune punerea în mișcare a acțiunii penale, conform dispozițiilor legale, polițiștii ar fi puși la dispoziția unității.

Precizăm faptul că Direcția Generală de Poliție a Municipiului București se disociază de astfel de comportamente și sprijină organele abilitate în anchetele derulate.