MENIU

Polițiști italieni, răniți de un român drogat. A făcut PRĂPĂD și s-a ales cu dosar penal și acuzații GRAVE

Poliție Italia

Un român în vârstă de 35 de ani a fost arestat, duminică, după ce a lovit cu mașină doi polițiști, iar pe un altul l-a târât zece metri. Bărbatul este acuzat de mai multe fapt, printre care fiind și tentativă de crimă, opunerea rezistenței la un funcționar public, rănire, precum și pentru deținerea ilicită de droguri.  

Incidentul s-a petrecut în municipiul Castello di Cisternă, acolu unde agenții de poliție au observat o mașină oprită pe bandă de urgență. Când s-au apropiat de mașină, șoferul avea capul lăsat peste volan, iar ușile erau încuiate.

Polițiștii au reușit să-l trezească, dar în loc să se supună ordinului de a ieși din vehicul pentru fi verificat, bărbatul a pornit brusc motorul mașinii și a pornit în trombă, lovindu-i pe polițiști. Pe unul dintre polițiști l-a luat pe capotă mașinii și l-a târât zece metri. Apoi, a accelerat și și-a continuat drumul.

În ciuda rănilor, polițiștii au pornit în urmărirea automobilului. După o urmărire ca în filme, cu mai multe depășiri periculoase făcute de șoferul român, acesta a pierdut în cele din urmă controlul volanului și a intrat cu viteză în peretele unei case. Automobilul s-a oprit într-un stâlp metalic de iluminat public.

Șoferul român nu s-a oprit, însă, aici. El a ieșit din mașina avariată și i-a atacat pe polițiști cu pumnii și picioarele. În cele din urmă, oamenii legii au reușit să-l imobilizeze.

În urmă verificărilor, în mașină a fost găsit o pungă cu hașiș. Bărbatul a fost arestat. Cei doi agenți vor avea nevoie de 10 zile de îngrijiri medicale, relatează Ziare.com