MENIU

Poliţist bătut la Craiova de un bărbat beat, chiar în secţie

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, din Craiova, s-a ales cu dosar penal după ce, băut fiind, a lovit un polițist, evenimentul având loc vineri chiar în secția de poliție.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, bărbatul a ajuns în secție pentru a reclama faptul că nu i s-au mai oferit băuturi alcoolice într-unul dintre localurile publice din Craiova.

"La data de 26 octombrie, la sediul Secției 2 Politie Craiova s-a prezentat un tânăr de 28 de ani, din Craiova, aflat în stare de ebrietate, care a sesizat faptul că personalul unei unități de alimentație publică refuză să îl mai servească cu băuturi alcoolice. În timp ce se afla în secție, bărbatul a început să adreseze injurii polițiștilor și să aibă un comportament agresiv, fapt pentru care acesta a fost imobilizat. Polițiștii au încercat să discute cu cel în cauză pentru a-l calma, însă acesta a continuat să adreseze injurii și să amenințe. La un moment dat bărbatul s-a ridicat de pe scaun și a lovit cu piciorul, în zona abdominală unul dintre polițiști”, a declarat Grădinaru.

Mai multe detalii pe realitateadecraiova.net

Mai multe articole despre:
Poliţist bătut la Craiova