MENIU

Poliția Română, CONTROL la IPJ Bacău după intervenția de la RĂPIREA și CRIMA dublă din Onești

Poliția Română

Poliția Română a anunțat că o echipă de specialiști verifică modul de intervenția în cazul sechestrării de la Onești din seara de luni. Doi oameni au fost uciși iar agresorul se află, în stare gravă la spital, după ce mascații l-au împușcat de mai multe ori.

 

Având în vedere evenimentul tragic din județul Bacău, Centrul de Informare și Relații Publice al Inspectoratului General al Poliției Române este abilitat să comunice următoarele:

„Conducerea Poliției Române a dispus ca o echipă de specialiști, condusă de adjunctul inspectorului general al Poliției Române, chestor de poliție Florentin Brăcea, să se deplaseze de urgență în județul Bacău, pentru a verifica modul de intervenție la eveniment.

Din echipa de verificare fac parte chestor de poliție Alexandru Scurtu, directorul S.I.A.S.-I.G.P.R. și comisar-șef de poliție Anton Cristian Gheorghe, director adjunct al D.I.C.-I.G.P.R.

La finalizarea verificărilor, în funcție de rezultatul acestora, se vor dispune măsurile legale care se impun”, a transmis Poliția Română.

Doi bărbați au murit în urma unei luări de ostatici la Onești, județul Bacău. Cei doi muncitori au fost sechestrați de proprietarul casei în care făcea reparații. Au fost înjunghiați mortal de un bărbat de 68 de ani. Acesta a fost transportat la spital în stare gravă după ce a fost împușcat în brațe și picioare de polițiștii sosiți la fața locului pentru că nu s-a supus ordinelor. 

Gest TERIBIL în Onești: Doi oameni au fost uciși într-o luare de ostatici! Atacatorul, în stare gravă la spital, după ce mascații l-au împușcat de mai multe ori

 

Mai multe articole despre:
rapire onesti ipj bacau