MENIU

UPDATE Apel disperat la 112, la Iași. Cel care a sunat este copilul unei femei bătute de soț. Femeia nu a făcut reclamație

Un apel la 112 a pus pe jar poliţia din Iaşi

Polițiștii ieseni au rezolvat cazul apelului la 112, în cursul căruia se auzea vocea unei femei  care striga "Ne omoară!". Cel care a sunat este copulul unei femei de 37 ani, a cărei voce s-a auzit la telefon. La poliție, femeia a refuzat variantele legale care ar fi protejat-o în fața partenerului agresiv.

Pe 2 februarie, în jurul orei 13.00, a fost primit un apel prin Sistemul Naţional Unic de Apeluri de Urgenţă 112, care s-a întrerupt la scurt timp.

În urma acestuia, poliţiştii ieşeni au demarat verificările și au identificat apelantul: copilul femeii de 37 ani, a cărei voce s-a auzit în timpul apelului. 

Atât femeia cât şi soţul acesteia au fost găsiţi de poliţişti acasă şi conduşi la sediul poliţiei. 

Aceasta le-a declarat poliţiştilor că între ea şi bărbat a avut loc o ceartă şi că îşi rezervă dreptul de a depune plângere penală pentru violenţă în familie. De asemenea, refuză emiterea unui ordin de protecţie provizoriu.

Precizăm că nu au mai fost primite plângeri din partea femeii sau sesizări prin SNUAU 112 privind conflicte intrafamiliale.

Verificările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt.

În timpul apelului, oamenii legii ar fi auzit mai multe ţipete şi o voce care striga: "Ajutor, ne omoară, ne omoară!"

Incidentul s-a petrecut în comuna Ciurea, aflată chiar la marginea Iaşiului.

 

Mai multe articole despre:
politie politie iasi apel 112