MENIU

Neglijenţa părinţilor, GREU de privit: ce făceau pe bancheta din faţă

O serie de fotografii publicate pe contul de Facebook al poliţiei locale dintr-o localitate din Ohio a scandalizat întreaga comunitate şi provoacă indignare pe Facebook.

În seria de fotografii postată de poliţia din localitatea americană East Liverpool, poate fi zărită o maşină cu un cuplu format din doi adulţi, pe care poliţiştii îi bănuiesc a fi consumatori de heroină, zăcând fără cunoştinţă în maşină cu un băieţel pe locul din spate. Imaginile sunt şocante, iar asta e exact ce şi-a propus poliţia să facă: "Credem că e necesar să arătăm cealaltă parte a acestui drog oribil. Simţim nevoia să fim vocea acestor copii prinşi în această încurcătură oribilă. Copilul nu poate vorbi pentru sine, dar sperăm ca această poveste să convingă un adult să se gândească de două ori înainte să se injecteze cu această otravă când are în grija sa un copil", este mesajul poliţiştilor.

O patrulă a poliţiei a zărit maşina celor doi mergând bizar pe stradă şi, după ce maşina a frânat în ultimul moment înainte de a se opri într-un autobuz şcolar, au decis să se apropie. Şoferul nu putea vorbi inteligibil şi avea capul căzut, în timp ce femeia de lângă el era fără cunoştinţă. Bărbatul a încercat să susţină că o ducea pe femeie la spital, înainte de a încerca să fugă cu maşina. Reacţiile îi erau încetinite, astfel încât că poliţistul a reuşit să îi ia cheile. Atunci poliţistul l-a observat pe băieţelul de 4 ani pe scaunul din spate, scrie AOL News.

Cei doi adulţi au fost duşi la spital unde au fost trataţi pentru supradoză de heroină şi sunt acuzaţi de o serie de infracţiuni, în timp ce micuţul -fiul şoferului- este în grija autorităţilor.

Mai multe articole despre:
0 copil droguri heroină supradoză