MENIU

Polițist local din Arad, rănit de 2 ori în timpul misiunii de șoferi recalcitranți

Polițist local din Arad, rănit de 2 ori în timpul misiunii de șoferi recalcitranți

Un polițist local din Arad, aflat în misiune, a fost rănit de un șofer cu antecedente în nerespectarea normelor rutiere.

Conform Poliției Locale Arad, agentul fluidiza circulația în intersecția străzii I.C. Brătianu cu Bulevardul Revoluției, din centrul municipiului Arad, într-un perimetru unde se turnase asfalt proaspăt după reabilitarea rețelei de apă, când brațul stâng i-a fost acroșat de o mașină al cărei șofer nu a respectat indicația de a se opri exprimată de polițistul local.
 
Șoferul a traversat intersecția după ce l-a acroșat pe polițistul local și a continuat deplasarea către strada Andrei Mureșanu, până când traseul său către Bulevardul Revoluției a fost întrerupt de panourile de protecție amplasate în zonă.
 
Polițistul local a sunat la 112, iar la fața locului au ajuns un echipaj dincadrul Poliției Naționale și medicii de la ambulanță. 

Polițistul local a fost transportat la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad unde, în urma radiografiei, a fost constatată o fisură a oaselor cotului, car ea impus imobilizarea brațului.

Citește continuarea pe realitateadearad.net.

Mai multe articole despre:
polițist rănit arad