MENIU

Polițiștii au întocmit SUTE de dosare penale în minivacanța de 1 decembrie

Aproximativ 700 de dosare penale pentru diferite infracțiuni au fost întocmite de polițiști în minivacanța de 1 decembrie. Infracțiunile cu violență și accidente rutiere au înregistrat cele mai mici valori comparativ cu aceeași perioadă a ultimilor doi ani.

În minivacanţa de 1 Decembrie, peste 8.200 de poliţişti au acţionat suplimentar faţă de dispozitivul zilnic, în toată ţara, în locurile unde au avut loc manifestări publice, în zonele cu aflux mare de public, precum şi pe principalele drumuri naţionale şi autostrăzi, scrie Mediafax.

Infracţiunile comise cu violenţă şi accidentele rutiere au înregistrat cele mai mici valori comparativ cu aceeaşi perioadă a ultimilor doi ani.

Începând din data de 30 noiembrie până sâmbătă seară, poliţiştii au intervenit la 7.349 de evenimente, dintre care 6.011 sesizate prin 112 şi au prins în flagrant 358 de persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni.

Pe numele a 677 au fost întocmite dosare penale, iar ca urmare a probării activităţii infracţionale, pentru 78 persoane au fost luate măsuri preventive.

Mai multe articole despre:
poliţie 1 decembrie dosare penale minivacanţă