MENIU

Podul Grant intră „în repaus”. Vor fi reparații și noi delimitări de trafic

Foto arhivă

Viceprimarul Capitalei, Stelian Bujduveanu, a declarat că Podul Grant va reintra în reparații și că vor exista delimitări de trafic. Edilul spune că multe dintre podurile din Capitală au obținut calificative de siguranță nesatisfăcătoare.

Stelian Bujduveanu, viceprimar al Capitalei, a anunțat, în premieră, luni seară, când se va interveni din nou pentru reparații la Podul Grant, acolo unde vor fi și delimitări ale traficului.

Stelian Bujduveanu a vorbit luni seară despre podurile din București care au nevoie de consolidare, și care au fost expertizate în anul 2018, când a reieșit că au un grad „nesatisfăcător” de siguranță.

„Am bugetat în bugetul Administrației Străzilor să se reia acele expertize, pentru că o expertiză trebuie să fie actualizată, ca să știm gradul de risc. La Planșeul de la Unirii Sectorul 4 a finalizat expertiza, iar la nivelul Administrației Străzilor, restul podurilor și pasajelor, cele care nu au fost prinse în bugetul precedent, vor fi prinse cu siguranță în bugetul pe anul acesta. Ulterior, urmează licitații, contracte și intervenție asupra lor”, a precizat Stelian Bujduveanu la o emisiune TV.

SURSA