MENIU

PNL, supărat pe USR: Lucrurile nu se fac având mofturi şi condiţii pe care nu le poţi îndeplini

Deputatul PNL Dan Vîlceanu, vehiculat pentru un post de ministru în viitorul Guvern, a declarat, marţi, la Digi24, că dacă partidele care au votat moţiunea de cenzură nu ar vota un nou Guvern ar însemna "un soi de iresponsabilitate".

"Nu poţi dărâma un guvern fără a vota altceva în loc. Dintre partidele care au votat moţiunea, dacă acum nu ar vota un guvern, ar însemna un soi de iresponsabilitate, nu cred că se va ajunge la aşa ceva.

Despre anticipate, şi noi le-am fi dorit ca primă variantă, dar în aceste condiţii nu se pot obţine. E o utopie să crezi că se pot face alegeri anticipate. La a doua nominalizare, parlamentarii vor veni şi vor vota pentru că nu vor să îşi piardă mandatul. Nu ne opunem iniţiativei 'fără penali în funcţii publice', dar trebuie să înţelegem că lucrurile le putem pune în valoare împreună, nu făcând mofturi şi punând condiţii pe care nu le poţi îndeplini.

În Birourile Permanente (BP), PSD are încă majoritate, nu poţi urgenta acum decât printr-un vot în BP, să se pună pe ordinea de zi acest proiect, dar, pe viitor, împreună putem face acest proiect. Nu poţi pune condiţii ca acest proiect să intre pe ordinea de zi pentru că este un timp foarte scurt", a precizat Dan Vîlceanu.

Mai multe articole despre:
null