MENIU

PNL n-are nicio legătură cu atacul soţului Alinei Gorghiu la adresa lui Mugur Isărescu

<p>Raluca Turcan: PSD a dat un alt &icirc;ndemn rușinos la &icirc;ncălcarea Constituției!</p>

Vicepreşedintele PNL Raluca Turcan susţine că atacurile lui Lucian Isar, soţul Alinei Gorghiu, la adresa guvernatorului BNR, n-au nicio legătură cu poziţia oficială a partidului. Invitată la Realitatea TV, în emisiunea Talk News, Turcanu a afirmat că nu există nicio aşa-numită "conspiraţie PSD - PNL" care au viza debarcarea lui Mugur Isărescu.

"Atacurile pe care Lucian Isar le-a lansat contra guvernatorului BNR şi a politicii instituţiei au fost făcute în nume personal, nu au legătură cu poziţia oficială a PNL, care este diamtetral opusă şi a fost exprimată clar de către senatorul Florin Cîţu. PNL crede că atacurile lansate de PSD şi de Liviu Dragnea personal la adresa conducerii Băncii Centrale au ca scop să ascundă incapacitatea Guvernului de a-şi duce la capăt promisiunile economice şi să mai ascundă efectele dezastruoase ale acestora," a declarat Raluca Turcan.

Declaraţiile fostei lidere PNL vin după, în ultima vreme, Lucian Isar a lansat numeroase atacuri extrem de dure la adresa lui Mugur Isărescu.Potrivit unor surse, citate de Realitatea TV, Lucian Isar şi Gheorghe Piperea l-ar consilia pe şeful PSD, Liviu Dragnea.

Mai multe articole despre:
Alina Gorghiu lucian isar Raluca Turcanu