MENIU

Pleci în vacanță? Iată 5 aplicații de travel pe care oricine ar trebui să le aibă în smartphone

De la a căuta informații despre destinație, la hainele și gadgeturile de care vei avea nevoie, să te pregătești pentru viitoarea ta vacanță este întotdeauna o activitate distractivă. În zilele noastre, majoritatea dintre noi avem un smartphone, indiferent că este un iPhone sau un mobil cu sistem de operare Android, și de obicei navigăm pe internet ca să găsim aplicații utile de travel.

Acestea sunt 5 aplicații de travel care sunt destul de folositoare atunci când pleci în vacanță, potrivit Momondo:

1. Flush – aplicația care găsește toaletele

Atunci când ai nevoie să mergi la toaletă, trebuie să te duci și cu asta basta. Instalează Flush, activează GPS-ul și găsește cea mai apropiată toaletă din cele 190,000 (numărul lor continuă să crească!) cu ajutorul aplicației. Este o aplicație foarte bună atunci când ai probleme cu stomacul de la mâncarea indiană picantă…

2. Instagram

Aplicația Instagram este o cale distractivă și ușoară pentru ca prietenii și membrii familiei să afle ce mai faci tu atunci când ești în vacanță. Poți să îți creezi propriul tău hashtag (cuvânt sau frază precedată de #, pentru etichetare și sortare) unic, asfel încât ceilalți (și tu!) să găsiți ușor pozele si filmulețele.

3. Touchnote

Cărțile poștale sunt de efect. Touchnote te lasă să creezi și să trimiți cărți poștale personalizate, folosind propriile tale imagini, la același preț ca al unei cărți poștale și al unui timbru. Tot ce trebuie să faci este să deschizi aplicația, să alegi o imagine, să adaugi un text și o adresă, și cartea poștală va fi expediată oriunde în lume.

4. WeatherPRO

WeatherPRO este o aplicație pentru vreme extrem de detaliată, care include vremea pentru schi sau plajă (cu indexul UV și temperatura apei) și – cel mai important – informațiile oferite sunt foarte bune.

5. AroundMe

AroundMe îți spune unde ești și îți listează băncile, barurile, benzinăriile, spitalele, hotelurile, cinematografele, restaurantele, supermarketurile, teatrele și stațiile de taxi din apropiere. Această aplicație este utilă dacă vrei să vezi un film – și extrem de importantă dacă te-ai îmbolnăvit atunci când ești în străinătate.