MENIU

Pleșoianu, interzis la Antena 3! ”NU mă veți mai vedea NICIODATĂ în platourile acestei televiziuni”

<p>Liviu Pleșoianu</p>

Lovitură pentru Liviu Pleșoianu din partea televiziunii lui Dan Voiculescu, televiziune care l-a și lansat. Pleșoianu, care și-a anunțat intenția de a candida independent la alegerile prezidenţiale, spune că a fost interzis la Antena 3, cea pentru care a ieșit în stradă, fiindcă acum televiziunea o preferă pe Viorica Dăncilă.

El a postat pe pagina sa de facebook următorul mesaj: ”Vreau să precizez că, indiferent dacă se strâng sau nu semnăturile, pe mine categoric NU mă veți mai vedea NICIODATĂ în platourile unei televiziuni pentru care am ieșit în stradă și în care am crezut mulți ani, dar care a luat decizia de a anula participarea mea în emisiuni (începând cu data de 23 iulie) și de a se face că pur și simplu NU exist.

Cel care ieșea în stradă pentru respectiva televiziune și care se revolta PUBLIC împotriva ambasadorului Klemm, atunci când acesta aplauda PUBLIC confiscarea de către ANAF a unor sedii, a fost pur și simplu INTERZIS acolo. În schimb, o puteți urmări nonstop pe o doamnă blondă, care e foarte fericită să pună pe propria pagină de Facebook poze cu același ambasador Klemm. În fine, treaba lor... Din acest moment, pentru mine subiectul este definitiv închis”, a scris Liviu Pleșoianu pe Facebook.

Mai multe articole despre:
null