MENIU

Planul-ȘOC făcut de victimele fraților Tate: cum se prefăceau - Noi DETALII din proces

Planul-ȘOC făcut de victimele fraților Tate: cum se prefăceau

Noi detalii din controversatul proces al fraților Tate ies la iveală. Oamenii legii au obținut acces la mai multe conversații pe care le-au avut victimele celor doi, cu puțin timp înainte de percheziții. Într-una dintre stenograme, două dintre fete plănuiau să se prefacă neștiutoare înainte de descinderea poliției. 

În mai multe interceptări, cele două tinere care susțin că au fost victimele fraților Tate își dădeau sfaturi chiar înainte de primele percheziții.

"Aliona: Doar prefă-te relaxată.
Bear: Am înțeles.
Aliona: Ca și cum nu știi nimic. Fă pe proasta.
Bear: O să forțez și niște lacrimi."

"Aliona: Ți-am zis să le transmiți un mesaj frumos, ca și cum suntem afectate sau ceva și că îi iubim, dar nu ne place situația. Asta ca să nu creadă că suntem deja împotriva lor, înțelegi?
Bear: Da, o idee deșteaptă.
Aliona: Să facem pe victimele, adică suntem, dar să ne prefacem că încă îi iubim".

Una dintre cele două este chiar tânăra care a reclamat că a fost ținută captivă timp de 7 zile în vila din Pipera. Șocantă este o altă discuție, pe care aceasta a avut-o cu mama ei. Era 6 aprilie 2022, la o zi după ce ajunsese pe domeniul fraților Tate și cu cinci zile înainte de primul raid al forțelor de ordine.

„Victima: Știu că tu nu crezi că mă pot descurca, dar pot. Lui Tristan nu prea-i pasă dacă plec pentru că i-am făcut pe frați să creadă că suntem îndrăgostiți.
Mama victimei: Du-te la Londra, dar de ce am alertat toată Ambasada Americană? Produci o agitație majoră, pentru că pușcașii marini și toate trupele americane sunt pe drum acum.
Victimă" Tu ai sunat. Mamă, vreau să plec la Londra. Spune-le să vină marți, când vom pleca. Atunci pot vedea totul".

Pe 11 aprilie, Ambasada SUA la București a sesizat Poliția Voluntari cu privire la faptul că în vila din Pipera a multimilionarilor Andrew și Tristan Tate este sechestrată o tânără în vârstă de 21 de ani de naționalitate americană. Familia cerea autorităților române ajutorul în acest caz, iar mascații de la Ilfov au intrat peste cei doi frați și au găsit-o pe tânără în casă. Ulterior, ea a depus plângere și a cerut daune morale. 

Mai multe articole despre:
tate milionari frati trafic persoane sechestru victime