MENIU

Plante care STIMULEAZĂ fertilitatea

Îți dorești extrem de mult să devii mămică, dar fericitul eveniment se lasă așteptat. Îți poți crește șansele să rămâi însărcinată cu ajutorul efectelor binefăcătoarea ale unor plante. Iată care sunt acestea!

Brânca Ursului

Este una dintre cele mai apreciate plante în ceea ce privește creșterea fertilității atât feminine, cât și masculine. Ceaiul de Brânca Ursului stimulează activitatea ovarelor și a testiculelor, are proprietăți afrodiziace, crește apetitul sexual și îmbunătățește circulația sângelui către organele genitale. Totodată, îmbunătățește calitatea spermei și reglează ciclul menstrual.

Sorbestrea

Mai este cunoscută sub denumirea populară de Sângerică și este folosită în medicina tradițională pentru îmbunătățirea circulației sângelui, dar și reglarea activității hormonale, în special cea care vizează activitatea ovariană. În plus, diminuează simptomele menopauzei, și chiar întârzie instalarea ei. Pune la infuzat o lingură de plantă în 250 ml apă fierbinte și las-o 5 minute. Strecoară și bea câte o cană de 3 ori pe zi.

Descoperă care sunt celelelate plante care cresc şansele de a avea copii pe clickpentrufemei.ro.