MENIU

Planor prăbușit în judeţul Braşov UPDATE | Pilotul de 23 de ani are fractură la coloana cervicală

Un planor s-a prăbuşit pe panta de aterizare a Aerodromului Sânpetru, din judeţul Braşov, primele informaţii fiind că o persoană este rănită grav, a informat mediafax.ro.

Potrivit ISU Braşov, planorul s-a prăbuşit pe panta de aterizare a aerodromului Sânpetru.

"În urma impactului cu solul, o persoană a fost rănită. Este conştientă, dar încarcerată", au transmis reprezentanţii ISU Braşov.

Vezi imagini pe realitateadebrasov.net!

UPDATE 1 | Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt ISU Brașov, a oferit informații la Realitatea TV: "Este o victima, constienta, este vorba despre pilot. La fata locului s-au deplasat un echipaj SMURD, unul pentru descarcerare si unul cu apa si spuma. S-a intervenit pentru a scoate persoana din planorul prabusit, sper ca persoana sa fie scoasa intr-un timp cat mai scurt. Prabusirea s-a inregistrat in jurul orei 17:30".

UPDATE 2 | Corespondentul Realitatea TV din Brașov a oferit informații suplimentare, în jurnalul Realitatea TV de la ora 20:00: "Din pacate, vestile nu sunt foarte bune. Pilotul, care are 23 de ani, este in stare foarte grava. A suferit o fractura la coloana cervicala, un traumatism abdominal, altul toracic si are picioarele rupte. Plus multiple rani la nivelul feței. Acum se asteapta rezultatele computerului tomograf pentru a se depista eventuale probleme la nivelul capului. Va intra in operatie, dar exista riscul sa ramana paralizat la doar 23 de ani"

Mai multe articole despre:
planor planor brasov