MENIU

PLAGIAT LA MINISTERUL EDUCAŢIEI. Universitatea din București a demarat procedurile de analiză

Ştefania Duminică a fost acuzată de plagiat

PLAGIAT LA MINISTERUL EDUCAŢIEI Universitatea din București a demarat procedurile interne de analiză în cazul secretarului de stat în Ministerul Educației Naționale Ștefania Duminică, potrivit unui comunicat de presă remis de instituția de învățământ superior.

PLAGIAT LA MINISTERUL EDUCAŢIEI  "Ca urmare a semnalării în mass-media a suspiciunii de plagiat în privința lucrării de disertație a doamnei Ștefania Duminică, Universitatea din București a demarat procedurile interne de analiză a acestui caz", se arată în comunicatul de presă, scrie Agerpres.

Potrivit unui post de televiziune, Ștefania Duminică ar fi copiat lucrarea de disertație pentru master.

Secretar de stat la Ministerul Educaţiei, ACUZAT DE PLAGIAT. A copiat lucrarea de MASTERAT

PLAGIAT LA MINISTERUL EDUCAŢIEI  Secretarul de stat din Educaţie, ŞTEFANIA DUMINICĂ, este acuzată de plagiat. În ministerul Educaţiei, Ştefania Duminică, membru PNL, răspunde de învăţământul preuniversitar.

ŞTEFANIA DUMINICĂ are în spate un CV impresionant. Este lector universitar la departamentul de formare a profesorilor din cadrul Universităţii din Bucureşti, profesor de limba şi literatura română în învăţământul preuniversitar, scrie romanialibera.ro.

PLAGIAT LA MINISTERUL EDUCAŢIEI  De asemenea a absolvit două facultăţi. Cu toate acestea, a fost prinsă copiind mai rău decât un şcolar, la o lucrare de control.